Kaczmar ile to my już mieliśmy wygrywaći remisować i co i kupa. Jak to mielismy wygrać z Energetykiem, a ile był przyponij mi ? I mogę się założyć, że teraz będzie tak samo, możemy jedynie powalczyć z Łowiczem. Wogule dlaczego podniecasz się tak tą ligą, przecież to widać że ten sezon zjeb.... na maksa i tego już się na da uratować
Powalczymy z obydwoma druzynami, ale sa to dobre druzyny, wiec nie bedzie łatwo. Elta bedzie chciala z nami koniecznie wygrac bo chca wejsc do II ligii, wiec musimy im przeszkodzic,a Łowicz nie gra znowu zadnej rewelacji wiec tez trzeba walczyc. PozdrO
No ale Kaczmar taka prawda...Jak to Kacu stwiedził na jakimś meczu nie ma motywacji i tak jest z całą drużyną, jeżeli jeden pojedynek nie wyjdzie to cały mecz nie wyjdzie...
Rozumiem doskonale bo nieraz w dupe dostawałem z emerytem w amatorach co jeszcze bardziej denerwuje człowieka ale właśnie takie mecze mobilizowały mnie do treningów Ale mam nadzieję że będzie lepiej jak nie w tym to w następnym i kolejnych sezonach pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum