To jest jedna z najlepszych gier online musze przyznac.
Podoba mi sie grafika i mozna dawac niezle rotacje.
Ale ma i wadę ... jesli sie stanie w miejscu i nie bedzie sie robilo nic, to nie straci sie punktu , przeciwnik wciaz bedzie gral nam na rakietke (do konca nie wiem, moze po jakis kilkunastu minutach O_o kto wie, tak dlugo nie wyczekalam).
Aha no i w sumie nie da sie wyrzucic pilki ze stolu, obojetnie jak sie nie uderzy to pilka laduje na stole
A sprubujcie zagrac kose w tej grze, która ja podałem, przy odbiorze pociągnijcie mysze w dół ... nasz wirytualny przeciwnik nie ma szans ... metoda sprawdzona
Super sposob, rewelacja.Teraz nie mam problemow z wygrana.Dobrym sposobem jest poprostu trzymac rakietke w miejscu gdzie leci pilka i oddalac ja stopniowo gdy wyczujecie dystans to po chwili wejdzie swinka po siatce i tak jak w przypadku kosy przeciwnik nie ma szans.
Ale to się robi nudne ... chciałbym żeby EA sport`s zrobiło kiedyś tenisa stołowego, tak jak pipłkę nożną, koszykówke, hokej, golf, tenisa ziemnego ... ale chyba sie nie doczekam
Ja tez na to czekam i to od wielu lat.Nawet gdy nie trenowalem w tenisa stolowego to i tak chcialem zeby EA SPORTS stworzyl taka gre.EA SPORT zamiast skupiac sie na kolejnych wersjach FIFY, NBA i NHL, powinni stworzyc gre tenisa stolowego.
Takiej gry jak Tenis Stołowy EA SPORTS napewno nie wyda bo za mało ludzi by ją kupi i nie będzie im się opłacała taka inwestycja. Tak mało jest gier o tenisie stołowym bo takie małe jest zainteresowanie tenisem w porównaniu z "FIFA" albo "NBA"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum