koszty przesylki na allegro nie sa tak duze jak w sklepach internetowych, jak sie oczywiscie wybierze przesylke pocztowa (zwykla lub priorytetowa) po wplacie na konto a nie za pobraniem
no ale jednak kupujac na allegro robi sie to troche w ciemno, zawsze trzeba sie liczyc z mozliwoscia dostania przyslowiowej "cegielki" zamiast np. okladzin
Ja tam bardzo czesto kupuje rozne rzeczy na allegro i nie zgadzam sie z opiniami, ze allegro to tylko oszusci.Tak naprawde 99,9%to normalni ludzie, ktorzy chca po prostu cos sprzedac, a pozostala 1 setna procenta to oszusci.
Kupilem juz mnostwo rzeczy na allegro i ani razu mnie nie oszukali.
Nom ale mam duzo znajomych, ktorzy tez maja znajomych, ktorzy wysylaja zamiast telefonów słoiki wiec zdazaja sie oszusci ... ale przeciez jest sad allego. Moim zdaniem kupowanie z allegro jest bezpieczne ... ale juz nie rozmawiajmy o tym bo zrobi sie off topic ...
Ale tak jak pisalem w poscie powyzej to na ALLEGRO jest wielu normalnych ludzi, a po za tym jesli cos kupujesz to tego goscia sie sprawdza i w ogole sa rozne sposoby, a jesli masz jakies watpliwosci to rezygnujesz i tyle po klopocie.
Nie wiem, porownajcie, ale ja z ceny mojej deski bylem bardzo zadowolony. Zaplacilem za nią 140zł. Najtancze srivery sa chyba tutaj http://www.gasport.com.pl/.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum