Dobrze Skril fajnie że zarzuciłaś link naszej stronki ale chodzi mi o zachęcanie do naszego forum. Nie wiem moze trzeba poprosić aby pomogli nam jakoś rozbudować to forum niech czasem tez odwiedzą i nasze
Szkoda, ze na pingpongu nie maja Shoutboxa, znacznie ulatwilo by nam to REKLAME
Poza tym, zobacz ile mamy zarejestrowanych osob z naszego klubu, a kto pisze oprocz Ciebie i mnie O.o praktycznie nikt ... a mogloby sie wydawac ze teraz maja wiecej czasu wolnego niz w ciagu roku szkolnego. Wiec jesli nawet "Nasi" nam nie chca pomoc to co dopiero jakies osoby trzecie
No to ja juz nie mam żadnych pomysłów...bo to chyba jedno z niewielu wyjść masz rację że teraz praktycznie nikt nie pisze no ale cóż taki okre nawet na pingpongu jest mało nowych tematów...ale wiesz jest możliwość, że jakies osoby trzecie zainteresują się naszą stronką i forum Trzeba próbować...
Poza tym, zobacz ile mamy zarejestrowanych osob z naszego klubu, a kto pisze oprocz Ciebie i mnie O.o praktycznie nikt ... a mogloby sie wydawac ze teraz maja wiecej czasu wolnego niz w ciagu roku szkolnego. Wiec jesli nawet "Nasi" nam nie chca pomoc to co dopiero jakies osoby trzecie
Mam pomysł na nowego newsa ale nie wiem czy to dobry pomysł... Można by było napisać, że MKS od nowego sezonu wzbogaci się o nowego zawodnika z Kielc czyli Bartka co Ty na to Skril??
Ale jeżeli mielibyśmy pisać newsy z Polski i ze Świata to wiadomo, że było by to samo co piszą na pingpong`u ... moim zdaniem powinniśmy zostać tylko przy newsach dotyczących naszego klubu i tego co dzieję się w obrębie Go ... nie to, że nie wierze w nasze możliwości, ale nie dorównamy stronie dość silnej paczki ludzi, która ma jeszcze wtyczki ... moim zdaniem nie jest źle, a jeśli chodzi o rozpowszechnienie FORUM to przyjdzie z czasem, oczywiście musimy temu jakoś pomóc ... pzdr
ja mam pomyśl na artykuł Byłoby to podsumowanie całego minionego sezonu: wszystkich rozgrywek ligowych oraz indywidualnych wszystkich zawodników...Co Wy na to??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum