bardzo mi się podoba gra Ghany i będę im kibicował. Jednak myśle że wygra Argentyna która gra moim zdaniem troche lepiej od brazylii w tych mistrzostwach. ale czas pokaże
dobra... w tej chwili mówie że te mistrzostwa są najgorszymi jakie pamiętam... ze wszystkich reprezentacji podobała mi się tylko gra Ghany ...
myślałem że wczorajszy mecz Francja-Brazylia to zmieni, że będzie wielki mecz walki ... myliłem się
i poraz kolejny sędziowie dają ciała CZY FIFA NIE ZROBI W KOŃCU COŚ Z TYM ????
I Brazylia i Argentyna odpadła, nie będzie wilkiego finału, a wiecie o tym, że Niemcy mogą być zdyskfalfikowani po tej kłótni z Argentyną, Portugalia wygra ... hej qrczaku nie przesadzaj, wcale nie sa zle te MŚ ...
moge powiedzieć, ale uważam że takie rzeczy powinno się mówić w "cztery oczy" bo niektórzy mogą pomyśleć że użyłem ściągawki
Mecz finałowy był pomiędzy Niemcami a Czechami. wynik po 90 minutach 1:1 złoty gol Bierhoffa na 2:1 jakoś niedługo po rozpoczęciu 1 połowy dogrywki (niestety nie pamiętam która to minuta ) w sumie to Bierhoff strzelił obie bramki dla Niemiec dla Czechów strzelił z karnego jakiś koleś ( nie pamiętam nazwiska)
składu Niemiec mi się nie chce wymieniać Kopke stał na bramce
bez przesady że w godzine pozatym w międzyczasie jak pisałem posta szukałem narzędzi aby pomóc Skril z zasilaczem, ale zdaje się że nie potrzebuje już mojej pomocy bo mnie olewa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum