To była zawodniczka Łasku. Trenowala tenisa. Tez nie wiem duzo ale wiem ze miala nieszczęśliwy wypadek na basenie... i teraz na jej cześc jest ten turniej. Bardzo milo jest zagrac na turnieju ku pamięci dawnej śp. zawodniczki. Jej mama byla obecna dzisiaj i naprawde było mi miło zagrac na tym turnieju
W lutym 1994 roku, w czasie ferii szkolnych, odbyła się I OGÓLNOPOLSKA OLIMPIADA MŁODZIEŻY w tenisie stołowym o PUCHAR PREZYDENTA RP...
Była to olbrzymia impreza, zorganizowana w Jastrzębiu Zdroju. Trwała prawie tydzień. Klimat tego turnieju był wyjątkowy. Zjechały się osoby z całej Polski. Wyobraźcie sobie turniej, w którym, w kategorii dziewcząt zgłosiło się 200-250 zawodniczek, a w chłopcach koło 350....
Organizatorzy zapewnili mnóstwo rozrywek poza-tenisowych. Do dyspozycji było m.in. lodowisko...no i hotelowy basen - tuż pod nosem, za pół-darmo.
Aneta Oleszczak przyjechała na turniej razem z ekipą Łasku. Któregoś dnia - tak jak reszta korzystała z basenu. I już z niego o własnych siłach nie wyszła. Bawiła się ze znajomymi w wodzie. Musiała się zachłysnąć. Nikt nie zauważył...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum