Jeżeli chodzi o juniorów, to napewno dobry skład będą mieć oczywiście Łask, Bronowianka, Włoszczowa no i może Nowy Targ, czyli szanse są napewno, myśle że wyjdą na MP.
Co do dziewczyn to powiiny sobie spokojnie poradzić, jak w tamtym roku też wyszły
Akurat w to, ze dziewczyny maja szansewyjsc to nie watpie, ale moje pytanie brzmialo o pierwsza 5.
Gość
Wysłany: 2006-04-16, 12:34
Nasze wyjście na OOM to nic pewnego :o znając mnie i moją formę to wszystko może się zdarzyć :? Mam nadzieje że będziemy miały dobre losowanie i uda nam się wyjść :D
Nasze wyjście na OOM to nic pewnego znając mnie i moją formę to wszystko może się zdarzyć Mam nadzieje że będziemy miały dobre losowanie i uda nam się wyjść
Sandra nie bój żaby, przykleisz dużo i będzie dobrze
Nie śmiejcie sie ze mnie że tak gram bo juz tak jestem nauczona i nie umiem inaczej Na pewno będzie leciało bo ja nie Czesia że mi nie leci po 5 warstwach obyście mieli rację:D
No coz w koncu to jest najlepsza kadetka w naszym woj. i jedna z bardziej liczacych sie w Polsce.A co do strzalow to ja rzadko mam okazje grac przeciwko Sandrze wiec dobrze nie wiem jak strzela.Ale co do tego ze wyjdziecie to jestem pewien.Trzymam za was kciuki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum