Juz sciagnalem te akcje z Kucharskim, a ten trening mi sie jeszcze sciaga.Wielkie dzieki.Mam jeszczetakie male pytanko:czy mozesz mi wyjawic ta wielka tajemnice jak Ty wynajdujesz te treningi????Bo ja pewnego dnia wzialem sie za szukanie w necie, ale nic nie znalazlem
Najlepiej w takiej chwili powiedzieć: podaj przykład aby udowodnić Twoje stwierdzenie Tobie o wiele łatwiej to udowodnić niż mnie (bo jak udowodnić że w google jest wszystko aby to zrobić trzeba założyć że nie mam racji i znaleźć taką rzecz na świecie kórej nie ma na google ) Good Luck
Dominik, ja po prostu chodze po zagranicznych stronach z pinglem, oto i cala moja tajemnica
Qrczak sie nabija, bo zeby wyszukiwarka google widziala strone to trzeba ja tam dodac ... a to troche czasu i tak jej zajmuje. Np. by nasza stronka w koncu sie pojawila czekalam jakies 2 miechy
z angielskimi stronami nie ma problemu ... zabawa dopiero zaczyna sie na chinskich czy koreanskich stronach
chociaz zawsze istnieja "online" translatory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum