No z tego co widze po wynikach (bo spotkanie obejrze dopiero jutro na kasecie nagrane przez kolezanke) to gra Bolla z Luckiem byla calkiem wyrównana.
Gorakowi tez nie poszlo tak zle, ale Kosowski troche wtopil z Sussem
Z tego co gadałem z chłopakami na FORUM to mówili, że Lucek pięknie grał z Boll`em tylko, że przegrywał końcówki, a wiadomo, że końcówki najważniejsze ...
Ja teraz bede pilnie obserwowal final kobiet i polfinal mezczyzn, niestety bez Polek.
[ Dodano: 2006-04-29, 21:27 ]
Wielka slawa tenisa przynajmniej w moim mniemaniu : Werner Shlager przegral 1 : 3 z mlodym zawodnikiem z Korei.Jak dla mnie wielka niespodzianka.
a wogole to jakies kontuzyjne te Mistrzostwa
Stefanska, Blaszczyk, Ksenie tez cos reka bolala, nie mowiac juz o Saive czy Mazie
Stare dziatki z tych tenisistow ... i stare babcie z tenisistek
Tak jak patrzylem w prawdzie na tylko cztery spotkania, to poziom nie byl najwyzszy, a najbardziej mi sie nie podobal mecz wlasnie Shlagera z tym mlodym koreanczykiem, Werner po kazdej pilce mial pretensje nie wiadomo do kogo, ze pilka sie zle odbija na stole i siada.Zamiast narzekac powinien grac w koncu ten koreanczyk mial takie same warunki, wic Werner Shlager powinien miec pretensje do siebie, a nie do stolu.
Ale wiesz, róznie bywa, np. na tego rocznych MIstrzowstwach Polski stoły i piłeczki zupełnie nie odpowiadały graczom, może i daltego było tyle niespodzianek... ale czasem zawodnicy przegrywający, którzy są bezsilni i nic nie mogą poradzi na to,że przegrywają narzekają i własnie mają pretensje do wszystkich ... tak bywa ...
No wlasnie, a poza tym jak juz wczesniej napisalem koreanczyk mial takie same warunki i gral na tym samym stole, wiec po prostu byl lepszy tego dnia to jest wlasnie urok tego sportu, nawet najwieksza slawa moze przegrac ze slabszym w rankingach zawodnikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum