w związku z tym że nie jest tu powiedziane że chodzi konkretnie o tennis stołowy (dobra jest to napisane w opisie działu ale kogo to obchodzi ... na pewno nie mnie ), to powiem, że mój najlepszy występ na turnieju to było kilka lat temu, kiedy byłem jeszcze piękny i młody , w sopocie był wtedy mały turniej tenisa ziemnego i zająłem 2 miejsce (co prawda było 10 uczestników tylko, ale zawsze coś )
Ostatnio zmieniony przez Qrczak 2006-06-26, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Jesli chodzi o mnie, to jeszcze takiego turnieju chyba nie bylo, na ktorym poszlo by mi w miare dobrze, no ale do tej pory wzielam udzial dopiero w 3 turniejach "zawodowych" wiec wszystko jeszcze przede mna.
Turniej<mysli> ciekawa sprawa bo w sumie to sobie nic nie przypominam ale zawsze dobrze mi szło w na roznego typu zawodach sportowych na obozach na ktorych bylem pozdrawiam
No Groszek gratuluje 9 miejsca.Ciekaw jestem co myślisz o swojej grze, możesz zagrać lepiej????Co zrobić zeby było lepiej????zmienic trenera, partnerów, co myślisz?????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum