Ciekawe skad na to wszystko bedzie kasa?? mam nadzieje ze Chinka zostanie na sezon tez w ekstraklasie chociaz nie wiadoo na jakies zasadzie przyszla z Nadarzyna...
Prezes co Ty taki nie cierpliwy...:P Napewno sponsor by coś więcej zadziałał, gdyby dziewczyny grały w ekstraklasie. Z moich źródeł wynika, że Pani Lipin została wyporzyczona, ale nie jestem pewien na 100%.
ja tez slyszalam ze Qin zostala wypozyczona, ale moze tylko na ten sezon O_o
bez niej raczej cienko widze nasza druzyne w ekstraklasie, bo to przeciez Qin robi same komplety, do tej pory przegrala tylko 1 gre (i to wczoraj)
ale jesli chodzi o ten awans, to w takim skladzie jak teraz, jest to nawet realne
Dobra, dobra. Wy tu gadu-gadu, a tak naprawdę jasne jest już w tym momencie, że szanse na awans dziewczyn są nikłe (=prawie żadne) ...chyba, że Kazimierza teraz wreszcie potknie się i zgubi dwa punkty. Wtedy mecz Jedynka vs. Kazimierza może się okazać hitem pierwszoligowych rozgrywek.
A co do Qin, to statystycznie Jej wkład w zwycięstwo może wynieść, ni mniej ni więcej, tylko CAŁE 25%. Gdyby nie reszta drużyny, która jednak systematycznie dorzuca te brakujące 75%, nie byłoby żadnych szans na zwycięstwa.
I jeszcze jedno.
Rozpatrywanie możliwości awansu do ekstraklasy w kontekście wydolności finansowej (a nie stricte sportowej) klubu nie powinno mieć tu w ogóle miejsca, szczególnie przez osoby, które zdaje się nie mają o tym zielonego pojęcia.
(No, poprawcie mnie jesli nie mam racji)
I jeśli według Was sport musi mieć koniecznie jakiś materialny wymiar, to - zapewniam - piłeczka nigdy nie będzie się kręciła po Waszej myśli.
Panie coffee, jest to forum i kazdy tu ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania. A to forum jest wlasnie stworzone do tego, zebysmy wymieniali swoje poglady na dany temat. Nie rozumiem pańskiej krytyki. My nie uważamy, że bez pieniędzy nie ma gry, ale kazdy z nas poprostu wie, ze jest to dosc duzy naklad finansowy. To tyle z mojej strony... pozdrawiam. :!:
Prawda jest taka że jak są pieniądze to można walczyć o szczytne cele to raz, a dwa zgadzam sie z Gryniem każdy ma prawo do wypowiedzi na jakikolwiek temat
pozdrawiam
Mam nadzieje ze dziwczyny z I ligi awansja do ektraklasy, bo biorac pod uwage to, ze sa wzmocnione o pania Lipin powinny to zrobic.
Wedlug mnie pieniadze nie powinny miec zadnego wplywu na gre w ekstraklasie, ale wszyscy wiemy, ze maja i to bardzo duzo.Chociaz oczywiscie bez dobrej gry, samymi pieniedzmi, tez nie da sie awansowac do ekstraklasy.
Wazne jest to, zeby dziewczyny graly i wygrywaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najpier to poczekajmy na mecz z Kazimierzą, jeżeli nasze dziewczyny chcą grać w ekstraklasie muszą wygrać ten mecz i to dość wysoko, w pierwszej rundzie było 5:5.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum