Jak kupisz DHS`a PF4-1 to on bedzie albo dobry (taki jaki powinien byc), albo nie bedzie sie nim dało grac. PF4 jest podajrze szybszy, a Sriver to wiadomo. Na twoim miejscu kupiłbym Sriver`a.
Kaczmar jeżeli chcesz zaczynać grę od ataku co często to robisz, jeżeli lubisz grać kontre fh to kup sobie Srivera. Ale jeżeli chcesz grać kose fh i grać dużą rotacje podczas meczu to radziłbym kupic DHS PF4.
Ale te chinskie to specyficzne okladki. Naprawde...spytaj Łukasza. Naprawde musialbys miec duzo szescia zeby trafic tez na jakas normalna, zobacz ile Bober wyrzucil tych okladek.
Ja jeszcze nie chcezmieniac sprzetu, ale moj Rapid na podkladzie 2.0 robi sie troche zawolny i przez to coraz czesciej musze kleic.Kto mi moze poradzic, jaka okladka ma podobna rotacje do Rapida na podkladzie 2.0, ale jest troszke szybsza, ale nie za szybka??
[ Dodano: 2006-03-25, 10:52 ]
Dominik napisał/a:
coraz czesciej musze kleic
Choc nie chce kleic, bo wiem ze to moze mi bardziej zaszkodzic niz pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum