Nom i na to licze ... znaczy nie na koniec świata, ale na wyjście
[ Dodano: 2006-03-26, 16:01 ]
Czyli wszystko się potoczyło tak jak sądziliśmy ... Szymon Malicki i Natalia Partyka . Bardzoo ciekaw jestem co się stało Patrykowi, że oddał vo (moze tez jakas kontuzje doznal : :!: ). Szkoda, że Kamil się nie utrzymał ... pozdrO
Dominik mowilem Ci. Czesciej wchodz na www.pzts.pl i www.pingpong.com.pl. :!: :!: :!: Tam są wyniki z turnieji, informacje ... wszystko co powinienes (albo co chcesz) wiedziec ... :!:
Teraz bede mial wiecej mozliwosci, bo Sebastian (moj brat) wyjezdza na 10 dni, a komp stoi u niego w pokoju i zadko moge podrzebac w necie, a jak juz wchodze to na forum, bo moj brat daje mi np.:15 minut.Ale od jutra bede mial wiecej czasu.
Patryk Chojnowski wygrywał już 2:0 w setach, ale musiał oddać walkowera z powodu kontuzji ręki...a tak po za konkursem to strasznie pechowy ten turniej był ...strasznie duzo kontuzji ... :!:
A ja tam sie ciesze, ze Szymon wygrał ... ale nie ciesze sie ze Patrykowi cos sie stalo, ale Patryk ma jeszcze 2 lata juniora wiec bedzie mial jeszcze czas, a Szymon zasluzyl na to po tym co pokazal w Szwecji ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum