Grasz do przodu poprostu jak każdy zawodnik offensywny. Moim zdaniem dwa Srivery 2.0/2.1 bedą w sam raz ... ale spytaj sie Damian ale na forum www.pingpong.com.pl zaloz temat, a chlopaki Ci poradzą ...
Dominik napisałem, że powinieneś się przymierzyć do deski ALL, ale właśnie zapomniałem, że teraz przecież grasz już deską OFF i zmieniłem zdanie. Jeżeli już grasz deską OFF to w razie zmiany deski, zmieniaj na OFF/OFF-. Myślę, że ta deska, która masz jest bardzo dobra i najwyżej kup sobie taką samą tylko, że nową. A okładziny tak jak mówiłem dwa Srivery 2.0. Jesteś jeszcze na etapie dość lekkiego grania i narazie musisz myśleć nad dokładnością i techniką, a nie na mocy. Ale i tak jest dobrze .. :!:
No wlasnie w tej chwili gram Primoraczkiem OFF-, ktory wlasnie sie rozwala (odchodza mi kawalki blatu i jak tak dalej pojdzie to za jakies 2 tygodnie bede musial go wymienic.
Jak Ci odchodzą sklejki to polakieruj deske, a potem zetrzyj ten lakier papierem sciernym. Ja już tą deske lakierowałem i później ścierałem ten lakier papierem ściernym. Zrób to samo, wtedy sklejki nie powinny Ci odchodzić.
ALe najlepiej, żeby zrobił Ci to tata albo ktoś kto to już robił, bo nasz kolega Paweł Wycech polakierował sobie, ale nałożył za dużo lakieru i okłdziny już po przyklejeniu ślizgały mu się po desce ...
No co ty sprzedasz deske którą grał mistrz ? Co do odchodzących sklejek to zobacz sobie deske Marka, ma ją z 8 lat i to po ciężkich przeżyciach, a nadal nią gra i wygrywa
CHACHACHA MISTRZU SIE ODEZWAL.A tak na powaznie to jak zobaczysz ta deske to dopiero powiesz.Na pewno sa gorsze, ale juz jak ostatnio kleil, to najnormalniej w swecie sie sypala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum