Tak oni zajeli 4, ale za czwarte tez byl brazowy medal.
Juz to napisalem w shoutboxie, ale powtorze, ze w newsie jest jeden maly bledzik, otoz nasz klub wystawil 3 druzyny kadetow, a nie 2 tak jak napisal Pawel.Jedna to Czesia z Sokolowskim, druga Przemek Skold z Jasiem Grzelakiem, a trzecia Szybki ze mna (Dominikiem Kasza jakby ktos nie wiedzial).
Nie no nic takiego sie nie stalo, ale musialem zwrocic uwage, bo news nie moze byc bledny, a poza tym Jasiu i Przemek mogliby sie obrazic.Teraz jest oki.
A kto mocny gra na polfinalach jesli chodzi o juniorow?A jak myslisz czydziewczyny maja jakiekolwiek szanse na medal na MP?Bo jak patrze na listy na OTK-ach to nie widze jakis wiekszych mozliwosci.
Znaczy nie wiem dokładnie, nie znam tak dobrze polskich juniorów, którzy grają na półfinałach, dziewczyny ... szanse na medal, nie chce nikogo oceniać ale nie ma za dużych sans na medal, myślę, że 8 będzie już dużym sukcesem ... ale życze zajścia jak najdalej ...
Tak wlasnie myslalem, ale myslalem tez, ze skoro obie nasz dziewczyny sa jedne z lepszych w woj., a nasze woj. to podobno tez jedno z lepszych, to maja szanse, ale ja sie nie znam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum